lease-financieren-1.png

Lease & financieren

Financiering

Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Via ons financiert en verzekert u uw auto tegen de best mogelijke condities. De financiering wordt afgestemd op uw wensen en budget. Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van het kopen van een auto, least u deze auto privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, zonder dat er een grote aanbetaling gedaan hoeft te worden. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. In sommige gevallen is dit een goed alternatief voor het kopen van een auto.

Bij het afsluiten van een private lease contract, hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Zo weet u precies wat u maandelijks betaald en zullen er zich geen grote verassingen voordoen. In het maandelijks bedrag zitten alle afschrijvingskosten, zoals belasting en verzekering. Daarnaast hoeft u ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Enkel de zorg voor brandstof draagt u.

Rijden in een nieuwe auto voor een laag vast bedrag per maand? Dat kan bij Ten Boekel en Bakker. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij klaar om vragen te beantwoorden.

Operational & financial lease

Bij ons kunt u ook terecht voor zowel operational als financial lease, maar wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease?

Als er sprake is van operational lease, dan is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto.

Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u verantwoordelijk voor bent voor zaken als onderhoud, belasting en verzekering. 

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

 

WERKPLAATS-3.jpg