Autohopper-2.png

Autohopper Schagen

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Schagen voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m³ (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m³ (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Schagen aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling via 0224-298143.

Waar vind je ons? Kom je uit Schagen, Nieuwe-Niedorp, Winkel, Middenmeer of Noord-Scharwoude? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de De Fok 2 in Schagen.

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0224-298143.