logo-tbb

ONDERHOUD

Vanzelfsprekend zien wij graag dat u iedere dag weer onbezorgd van uw auto geniet. Om vervelende verrassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat uitvoeren.

 

REPARATIE

Naast preventief onderhoud krijgt u tijdens een autoleven ook te maken met de vervanging van slijtage onderdelen zoals remblokken, ruitenwisserbladen, accu’s, schokdempers en einddempers. Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto zijn precisieklussen die door vakmensen moeten worden uitgevoerd. Onze monteurs worden daarom doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van iedere Nissan en Kia. Zij beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor reparatie en onderhoud van uw auto zijn ontwikkeld. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

 

MERKEN

Ten Boekel en Bakker is officieel dealer van Nissan en erkend reparateur van Kia, daarnaast ook servicepunt van Ssangyong en universeel “alle auto merken”. U kunt met deze merken bij ons terecht voor onderhoud en reparatie en schade. Voor het leveren van losse onderdelen voor autobedrijven en particulieren bent u bij ten Boekel en Bakker ook aan het juiste adres. Bent u in het bezit van een ander merk auto? Maar u wilt wel profiteren van de service van ten Boekel en Bakker, u bent van harte welkom met elke type auto.

 

ALKMAAR

Kia
Nissan
Ssangyong
Overige merken

Afspraakformulier

Middels onderstaand formulier kunt u een afspraak met ons maken voor de vestiging Alkmaar. Wilt u een afspraak maken voor de vestiging Schagen, klik dan hier.

Kenteken
Indicatie Km-stand
Datum afspraak
Voor het maken van een afspraak, houd rekening met 5 werkdagen. Neem anders gerust even telefonisch contact met ons op: 072 - 512 42 44.
Dagdeel
?
Houd rekening met 5 werkdagen (anders kunt u ook even telefonisch contact met ons opnemen)
Vestiging
Naam
Telefoon
E-mail
Beschrijving afspraak
Controle op robot
Controle op robot